Recensies

Geschreven over A La Ferme

DeMorgen – Magazine (Belgie) 

demorgen magazine restaurant amsterdam“Waar eet schrijvster Lieve Joris” „… zorgvuldig ingericht, uitstekende Franse keuken. Als ik in Amsterdam ben, ben ik meestal aan het werk. Uit eten gaan doe ik doorgaans als ik buitenlandse gasten op bezoek heb. Ik at hier met heel wat vrienden en stuurde er ook Belgische kennissen naartoe. Niemand was ooit teleurgesteld.”

Lees het artikel (pdf)

Lekker 2014

Lekker 500 amsterdamOok dit jaar weer in de top 500 van aanbevolen restaurants, inclusief mooie uitdaging.

Lees het artikel

 

 

 

 ” Amsterdam liegt in Frankreich” (kulinariker.de)

Amsterdam liegt in Frankreich

Ook in Duitsland hebben ze ons ontdekt, lees het artikel in PDF of bezoek de website van Kilinariker.de

 

 

residence

Restaurant A La Ferme in Residence.

Een special over Koninklijk Amsterdam, lees het artikel (Pdf)

 

 

 

 

(Bron: http://www.residence.nl/

gaultmillau2013 amsterdamGault Millau 2013
Oktober 2012

Pure en volle smaken, liefde voor het vak. Echt een chef die zich om zijn gasten bekommert, Ben van Geelen. Niet te beroerd om de grachten persoonlijk aan tafel toe te lichten. Lees het artikel

 

 

de beste restaurants van noord holland amsterdam lekker 2013Lekker 2013 De beste restaurants van Noord-Holland
Oktober 2012

In het hart van Amsterdam, de Pijp, vinden we de Franse boerenkeuken van A La Ferme. Chef-kok Ben van Geelen kookt met dagverse producten van de markt…. Lees het artikel

 

 

 

gaultmillau amsterdam

Gault Millau 2013 “Uitgelicht”

Oktober 2012

Ik ga ervan uit dat de keuken over een jaar of vijf nog meer tradities laat zien. Eenvoudig en niet te moeilijk. Daarnaast probeer je ook te blijven experimenteren. Lees het hele artikel “uitgelicht”

(Bron : gaultmillau.nl)

NRC Lux / Restaurantgids
19 mei 2012

“LUX Restaurant gids 15 topkoks zonder fratsen. Een nieuw restaurantklasse in Nederlands trekt volle zalen. De chef-koks zijn niet op jacht Michelinsterren, maar naar de perfecte uitvoering van simpele gerechten. Ronald Hoeben selecteerde de 15 beste restaurants. Download het artikel

 GaultMillau a la fermeGaultMillau 2012

“Toegankelijke zaak, Rijke en smaakvolle gerechten… Eindelijk weer eens een chef die echt bezig is met en voor zijn gasten! Download het artikel

lekker 2012 a la ferme amsterdam Lekker 2012

“Het gaat goed met dit huiselijke restaurant in de Amsterdamse Pijp … en alleen maar kunnen concluderen dat hier ouderwets goed wordt gekookt” Download het artikel

waterlandwelzijn kerst recept a la fermeWaterland welzijn

“Heerlijk kerstrecept voor drie-gangenmenu van geprezen geprezen chefkok Ben van Geelen. Uitgebreid koken is niet ingewikkeld” Download het artikel